Vandaag is de laatste dag van de week voordat we onze bio groenten- en fruittas halen. Ik werk (nog) niet met weekmenu's (heb het eens geprobeerd, maar kon me er lastig aan houden), dus aan het einde van de week eten we simpelweg wat er nog over is. Onze groentenla is vandaag gevuld met slechts een stuk komkommer en wat stukken pastinaak. Er liggen ook nog wat zoete aardappels in de kast en laat dat nou mooi (en lekker) combineren met pastinaak!
De zoete aardappels en pastinaak heb ik geschild en in stukken gesneden. Vervolgens heb ik ze in een braadslee gelegd en bestrooid met wat olijfolie, peper, zout en paprikapoeder. De groenten liggen nu te roosteren in de oven; de heerlijke geur komt me al tegemoet!
De zoete aardappels en pastinaak heb ik geschild en in stukken gesneden. Vervolgens heb ik ze in een braadslee gelegd en bestrooid met wat olijfolie, peper, zout en paprikapoeder. De groenten liggen nu te roosteren in de oven; de heerlijke geur komt me al tegemoet!
Reacties
Een reactie posten